Mousserende wijn

Champagne Edmond Roussin Brut

Champagne, Frankrijk

Bruisend frisse smaak met karakter en het knapperige frisse Pinot fruit staan samen met zijn lange aanhoudende bubbels prachtig in uw glas. Samengesteld uit Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.

Prosecco Maschio Del Cavalieri

Veneto, Italië

Een typische prosecco van de Glera druif, zacht, fris met een fijne afdronk van zoet fruit. Ideaal als aperitief of bij visgerechten.

Prosecco Bottega Gold

Valdobbiadene, Veneto, Italië

Bottega Gold is een Prosecco Brut, verkregen door de vinificatie van de Glera druif, geteeld in de Valdobbiadene heuvels. Dit gebied ligt dicht bij de Venetiaanse Voor-Alpen, waar het perfecte klimaat heerst voor deze inheemse druivensoort. De gouden fles beschermt de wijn van licht, waardoor het aroma en de versheid beter en langer bewaard blijft. Bottega draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

Prosecco Bottega Rosé

Oltrepò Pavese, Lombardia, Italië

Distilleria Bottega is gevestigd in Castello Roganzuolo, 45 km boven Venetie. . Bottega maakt ook een prachtige Prosecco, de favoriete mousserende wijn van de Italianen. Zacht, fris en levendig met een intense bloemensmaak, heerlijk dankzij de Pinot Nero

La Escapada Brut

Cava, Spanje

Deze cava is samengesteld uit de Macabeo, Parellada  en Chardonnay druiven. Een zeer fruitig, complex bouquet. Mooie structuur van smaken met fruitige toetsen en aangename frisheid in een mooi evenwicht.

La Escapada Brut Rosé

Cava, Spanje

Een fantastische rosécava voor bij het aperitief. Uitgesproken waaier met toetsen van rijpe rode vruchten en geplette Trepat druiven. Mooi droge evenwichtige smaak die het midden houdt tussen zacht en fris.

Tel.: 015/26.04.15

Dorp 50  2820 Bonheiden

©2020 door Maxime Pelgrims